REGISTER NOW TO GET EXTRA RM10 VOUCHER. LIMITED TIME ONLY.
Free shipping for orders over RM200.00within WEST Malaysia
RM35.00 RM40.00
Planner Qu 2022 Tadabbur + 3 Free Gift + Gift Box
Price RM35.00 RM40.00
Brand Planner Ana
Availability 21
Shipping Fee
Pattern
17 left
4 left
Quantity
Description

The best pasal PlannerQu ni, korang akan dapat join sesi coaching everyday untuk tadabbur al quran.

Yang akan coaching untuk tadabbur al quran ni bukan calang2 orangnya. Kalau siapa yang rajin tengok TV al-Hijrah selepas magrib tu, mesti akan perasan ada slot tadabbur ayat pendek daripada pakar tadabbur Tuan Jamil Wahab.
Kandungan PlannerQu ini juga telah diperiksa dan disahkan oleh beliau.

Sesi Tadabbur al Quran akan diadakan setiap minggu di telegram. Dalam tu dah ada 200 orang yang memang aktif bertadabbur.

Hanya scan QR Code yang terdapat di dalam PlannerQu utk join telegram tersebut. Jika korang memang dah ada geng tadabbur sendiri pun, boleh guna PlannerQu ini untuk tadabbur dalam group sendiri.

PlannerQu ini hardcover, kandungan full colour simili 80gsm, 160 pages.

Didatangkan dalam kotak yang menarik.
FREE GIFT : Stickers, planner ramadhan, dan planning chart size A3.

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews